Bonus en cashback acties

 

 

.

Monethera biedt nieuwe investeerders zowel een welkomsbonus als een cashback regeling aan. Na investeren van minimaal €100,- bij gebruik van deze link, ontvangt u een bonus van €5,- ineens en een cashback van 0,5% over alle investeringen gedurende de eerste 90 dagen na registratie.

.

Wisefund biedt nieuwe investeerders een cashback regeling aan van een extra rente van 0,5% voor alle investeringen gedurende de eerste 270 dagen na registratie. U dient zich door middel van deze link te registreren.

.

Envestio biedt nieuwe investeerders zowel een bonus an een cashback regeling aan. Na investeren van minimaal €100,- bij gebruik van deze link, ontvangt u een bonus, bestaande uit €5,- ineens en cashback van 0,5% van alle investeringen gedurende de eerste 270 dagen.

.

Kuetzal biedt nieuwe investeerders een cashback regeling aan van een extra rente van 0,5% voor alle investeringen gedurende de eerste 180 dagen na registratie. U dient zich door middel van deze link te registreren.

.

Mintos biedt nieuwe investeerders een bonus aan. Na registratie door middels van deze link en en investering van minimaal €50,- ontvangt u een bonus van €10,-. Bij een investering van €1.000,- is de bonus €20,-.

.

 

Viainvest biedt nieuwe investeerders een bonus aan. Na registratie door  middel van deze link en en investering van minimaal €50,- ontvangt u een bonus van €10,-

.

Kuetzal heeft een cashbackmarathon. Wanneer je in de periode van 1 juni tot en met 30 september 2019 bij Kuetzal investeer, ontvangt je een bonus, variërend van 1% bij een investering tot €5.000,- tot 3% bij een investering vanaf 50.000,-. Meer informatie vindt je hier.

Aanmelden bij Kuetzal kan met deze link.